gras

Modern Graslandlandmanagement: The Dutch way

Datum en tijd
Adres

Dairy Campus Boksumerdyk 11, 9084 AA Goutum

Categorie
Veehouderij

Succesvol graslandmanagement in de praktijk

Op maandagavond 16 juli organiseert coöperatie Niscoo op Dairy Campus een kennisbijeenkomst over graslandmanagement.

Weidecoach Nimda Schelhaas verzorgt de inleiding. Hij gaat in op een seizoen lang succesvol beweiden. Als Weidecoach heeft hij veel ervaring met verschillende casussen van beweiding die hij graag met u deelt, zoals omgaan met droogte.

Na een kort deel theorie gaat u met Christel Thijsen het veld in. Er zijn verschillende demo’s van een maaiers, kunstmeststrooiers en dronetechniek. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en discussie.

De avond is onderdeel van het FAJ2018 congres: http://www.dutchroots.info/post-tour-programme/   25 buitenlandse landbouwjournalisten brengen een bezoek aan Nederland. Tijdens de avond wordt dan ook Engels gesproken.

Voor u een unieke kans om kennis te maken met de buitenlandse journalisten en in gesprek te gaan over de Nederlandse melkveehouderij.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar aanmelding is noodzakelijk. Vol=vol. U kunt zich via deze link aanmelden.