bodem

Neem deel aan het symposium Symphony of Soils met 50% korting

Datum en tijd
Adres

Ecomunitypark 1, 8431 SM Oosterwolde

Categorie
Kennisbijeenkomst

Een inspirerend symposium over bodemvitaliteit

Niscoo nodigt u als lid van de coöperatie van harte uit op donderdag 11 oktober voor Symphony of Soils. Een boeiend en interactief symposium over bodem waar u met 50% korting aan deel kan nemen. Tijdens Symphony of Soils nemen inspirerende sprekers u mee in de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn er Bodem-beleef-sessies waar u zowel high-tech innovaties (zoals een GPS gestuurde quad voor monstername) als direct toepasbare low-tech trucs (b.v. theezakjes begraven om het bodemleven te inventariseren) gepresenteerd krijgt. U kunt deelnemen aan bodemgerelateerde workshops en genieten van muziek en (h)eerlijk eten van een gezonde bodem. Het symposium biedt u praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van de bodem.

Inspirerende sprekers

Tijdens het symposium is Wim van der Putten – Buitengewoon hoogleraar Functionele biodiversiteit aan Wageningen University een van de inleiders. Daarnaast komen aan het woord: Volkert Engelsman – Directeur biologisch handelsbedrijf Eosta, tevens nummer 1 in de Duurzame Top 100 (Trouw) en Jan Huitema - Europarlementariër en melkveehouder.

Voor u als Niscoo-lid met 50% korting

Voor Niscooleden is de toegangsprijs in plaats van €85,-, slechts €42,50 incl. btw. Vermeld bij u aanmelding dan in het veld ‘bedrijf/instelling’ de naam Niscoo. U ontvangt dan een factuur met 50% korting. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.hvhl.nl/symphonyofsoils.

Symphony Of Soils.jpg