geld

Blijver kans voor de stopper!

Datum en tijd
Adres

Abe Lenstra Blvd 19, 8448 JA Heerenveen

Categorie
Kennisbijeenkomst

Financiering van de toekomst?
 

De komende jaren stoppen veel landbouwbedrijven. En de meeste blijvers blijven groeien. Beide hebben te maken met financiële uitdagingen. Hoe krijgt de stopper op zijn vermogen nog een acceptabel rendement en hoe krijgt de groeier zijn groei gefinancierd. Is het praktisch mogelijk om deze twee uitdagingen te combineren? En wat is dan de rol van de bank hierin? Het zijn deze vragen die centraal staan op de Niscoo bijeenkomst van 12 februari.

Dhr. Arjan Ausma van Farmers Funding zal ingaan op de mogelijkheden die er zijn om de stopper en de groeier aan elkaar te verbinden én daarmee individueel te versterken. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaat hij in op verschillende casussen. Een avond over financiering en beleggingen van de toekomst. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen en interactie.

Spreker is Arjan Ausma. Hij is opgegroeid op een landbouwbedrijf in Drenthe. Hij heeft een ruime bancaire ervaring en naast zijn werk bij Farmers Funding adviseert hij overheden en bedrijven op strategisch niveau op het gebied van grondverwerving, landbouwstructuurverbeteringen en bedrijfsverplaatsingen.

 

Door het grote aantal aanmeldingen is de inschrijving inmiddels gesloten.